Welkom op de site van de Gabriëlschool.

Vanaf oktober zal deze website vervangen worden door een nog mooiere en completere versie. Dat betekent voor nu dat er achter de schermen hard gewerkt wordt en dat de huidige website niet meer geheel up-to-date is.

We starten onze site met een gedeelte uit een gedicht van Loris Malaguzzi, Loris benadrukt in dit gedicht de honderden talenten van kinderen. De Gabriëlschool stelt het kind - met al zijn/haar talenten - centraal. Of zoals Loris dat verwoordt:

Dat spelen en werken,

realiteit en fantasie,

wetenschap en verbeelding,

hemel en aarde,

verstand en droom,

bij elkaar horen!

Op onze website ontdekt u wat de Gabriëlschool kinderen en ouders biedt. Met deze site informeren wij u over ons onderwijs en waar wij als school voor staan. Via de 'kopjes' in de menubalk  - bovenaan en links - zoekt u gericht naar informatie: het onderwijs in de groepen, activiteiten, ouderbetrokkenheid, schooltijden en allerlei beeldmateriaal, etc. Veel leesplezier!

Team Gabriëlschool

In onderstaand document vindt u alle info over het schooljaar 2018-2019:

Locatie Michiel ten Hovestraat:

www.gabrielschool.nl

Locatie Harnaschpolder: